Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! We hebben even geknipperd met onze ogen en foetsie is het jaar.

We mochten dit jaar zes webdesignprojecten bouwen. En daar zijn we maar wat trots op. Maar, we hebben niet enkel webdesign uitgevoerd. We zijn ook erg actief met onze freelance consultants. Ook hebben we een prachtig kantoor neer gezet. Hier een kort overzichtje.

Vogelwerkgroep Fruitstreek

We zijn het jaar 2018 in gegaan met een mooi project van de Vogelwerkgroep Fruitstreek. Vogelliefhebbers en spotters pur sang. Het was een kort project en de site wordt zeer veel gebruikt, zowel door bezoekers als de beheerders.

Stierman Plafond systemen

In het eerste kwartaal van 2018 mochten we een Nederlandse site bouwen. Stierman plafond systemen was de volgende. Een fijne, mooie en overzichtelijke website. We hebben bij Stierman niet enkel de website gebouwd, maar ook ondersteuning gegeven met integraties van andere sites, en Office 365 Essentials.

AdminRa

Halverwege 2018 kwam AdminRa langs. AdminRa was een fun project om uit te voeren. Een website die licht en luchtig opgebouwd is met een snel thema. Ook hier is e-mail ondersteuning als consultancy uitgevoerd.

Studio 508

Tijdens 2018 begonnen we met Jan van Studio 508. Studio 508 is een onepager website. Deze studio, met de eigenaar Jan, bestond al langer, maar de wens was om een website te hebben. Dit, uiteraard om te laten zien, maar ook horen wat Studio 508 kan betekenen.

Wijscoaching

Aan het einde van de zomer van 2018 hebben we samen Wijscoaching gemaakt. Wijscoaching was een gezamenlijk project met onze designster Marnie. Marnie heeft de visie van Wijscoaching omgezet in kleuren en beelden. Wij mochten het stuk websitebouw voor onze rekening nemen.

Dakplus configurators

Geheel 2018 zijn we samen met Dakplus hele mooie dingen aan het maken. We zijn al geruime tijd samen met Dakplus hele speciale configurators aan het opbouwen. Het ontwerp en development werk is gebouwd door Richie. Bezoek zeker eens https://velux.dakplus.be en https://dakea.dakplus.be.

Daarnaast hosten wij voor Dakplus meerdere website’s en ondersteunen wij Johan en zijn team met DevOps werk.

Bezoek zeker onze showcase pagina voor al ons werk!

Tuinkantoor Praetoria-Consulting

Ook hebben wij in Nerem een (al zeg ik het zelf) een supermooi kantoor neergezet. Van hieruit werken is een plezier. We zijn ondertussen natuurlijk ook nog bezig met de website van Atelier Nasser.

Dat was 2018. Wat zal 2019 ons brengen? We hopen veel plezier, en veel vriendschap, en mooie uitdagende projecten. Langs deze weg wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen, en laten we er samen een spetterend feest van maken.

Mocht u nu ook een leuk of uitdagend project hebben, aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen. Dit kan via ons contactformulier, via Facebook of Twitter.