adminra_logo_contact

AdminRa, waar kleintjes groot in kunnen zijn

Een aantal weken geleden zijn we benaderd door een klein bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in bijstand en ondersteuning in personenbelasting, aangiften en boekhouding. Vanwege de toenemende complexiteit in de aangiften hier in België, en boekhouders of accountants vaak ook weer een stap te ver zijn, stapt AdminRa in deze niche. AdminRa zorgt voor een correcte en snelle aangifte van je personenbelasting.

De website

De gesprekken met de eigenaar van AdminRa verliepen zeer soepel. Er was een heldere visie, met welke kleuren er gewerkt diende te worden, en er was een duidelijke blijk voor eenvoud. Een eenvoudige en overzichtelijke site, zonder poespas, duidelijke teksten, en heldere uitleg over wat het bedrijf doet.

Er is dan ook gekozen voor een mooie opzet met lichte kleuren, overzichtelijke vlakken, en duidelijke blokken op de website. Weinig afleiding zorgt ervoor dat de bezoeker de informatie vindt die hij of zij nodig heeft. 

Blog

Er was een wens om zeker een blog te kunnen gaan bijhouden. Informatie die toegespitst is, op de privé-omstandigheden van personen, en hun vragen met betrekking tot fiscaliteit en aangiften. Dit is al een complex genoeg ding. Dus eenvoudige uitleg die door iedereen te volgen is, zal op de blog van AdminRa verschijnen.

Contactpagina & Facebook

Tja, wat is een website zonder een contactpagina of contactgegevens. Een makkelijk in te vullen contactformulier zorgt dan ook niet voor verwarring. Ook is er een integratie gemaakt met de Facebooksite van AdminRa. Veel mensen zitten nu eenmaal op social media, dus dan is de link snel gemaakt. Ook hier zal AdminRa snel op verzoeken kunnen reageren.

AdminRa, zeer prettige ervaring

De opzet, voorstellen en ontwerp van de site was een prettige ervaring voor ons en de klant. Dit blijkt ook wel in de snelheid waarin we de site hebben kunnen bouwen. Van start tot einde zijn er minder dan drie weken verstreken. Kortom, een zeer prettige ervaring!

Het logo is custom ontworpen. Maar niet door ons! Indien u vragen heeft, of ook een logo wenst kunt u zeker contact opnemen.