Anders Organiseren website

We zijn de laatste weekjes best druk geweest met het bouwen van een nieuwe website. Een website die net even anders is. Samen met Marnie van MaanZ is deze website tot stand gekomen. We nemen je even mee in de bouw van de site van Anders Organiseren.

Apart

Het design, ontwerp dus, is gemaakt door Marnie. En Marnie, zoals sommigen ondertussen weten is een fantastische designster die hele mooie dingen maakt. Zoals ook deze website. Samen met Anders Organiseren is er een prachtig resultaat neergezet. Zodra de schetsen en designs er zijn ontvangen wij ze. En dan is het een kwestie van dit zo zorgvuldig als mogelijk nabouwen.

Niet altijd eenvoudig

Het ontwerp op papier / PDF wordt nagebouwd op de website. Sommige onderdelen van een ontwerp maken het af en toe zeer uitdagend. Over het algemeen werkt het ontwerp perfect op een normaal beeldscherm. Dan schaalt de website supermooi. De lastigheid zit hem in de details met het laten schalen naar de mobiele varianten zoals een tablet of gsm.

Dit zijn over het algemeen gewoon andere websites, dus de bouw van een website behelst niet enkel een desktop versie, maar ook de andere versies. En hier kan soms best wel wat tijd in kruipen.

Verschillen in browsers

Ook de browsers tonen de websites net even anders. Wat op de ene browser er perfect uit kan zien, kan op een andere browser net een ander effect geven. En dat is soms even…hard werken. Maar samen met de ontwerpster en de klant, waarbij de verschillende mogelijkheden worden besproken, komen we er altijd uit.

Kritisch zijn én blijven

Een website moet perfect zijn, oog voor detail, de kleine puntjes op de i, er samen voor zorgen dat de klant tevreden is, de ontwerpster, de bouwer, en dat iedereen trots kan zijn op het geleverde resultaat. Daar gaan we voor. Deze website is daar een mooi voorbeeld van. Wederom een ontwerp wat er mag zijn, met mooi kleuren, andere typografie (lettertypes), custom elementen en foto’s. Kortom, anders dan anders!

Ook zo’n website?

Dat kan! Je kan ons contacteren voor zo’n website. Wil je enkel een ontwerp? Ook dat kan. Je mag dit via ons doen, of rechtstreeks via de website van Marnie van MaanZ.