antiekmarkt-tongeren-headerAntiekmarkt Tongeren

De bedoeling van de website is bezoekers te informeren over de Antiekmarkt. Niet alleen de Tongerse bezoekers uiteraard, maar ook de internationale bezoekers. De website is gebouwd in WordPress. Met een gecombineerde presentatie pagina en berichten. Er is een samenvoeging van verschillende elementen op de homepagina. Zo zien we een header en slider element, een welkomstbericht, mogelijkheid tot adverteren en een blogsectie. 

Talen

We zien direct dat de website in twee talen opgebouwd is. De bedoeling is om er in de toekomst nog een derde en mogelijk vierde taal bij te voegen. De talen die er nog bij moeten komen zijn Frans en Duits. Maar, zoals de titel van de blog al aangeeft, deze site is Work in Progress. Er staan nog veel onderdelen in “bouw”. 

Handelaarsonderdeel

Er zal een speciaal ingerichte kant van de site zijn, waarop handelaars hun waren kunnen promoten en aanbieden. Dit vergt best wat werk, en wij zullen hier dan ook de komende weken zoet mee zijn. 

Advertentieruimte

Maar er is ook een advertentie mogelijkheid. Er kunnen “blokjes” gehuurd worden op de homepagina, en in een later stadium zal er ook een speciale sectie komen waarop geadverteerd kan worden. 

Facebook

De Facebook pagina is een apart onderdeel. De website en pagina worden dan ook door verschillende mensen onderhouden. Er staat een mogelijke samenwerking op stapel, en deze afspraken dienen nog verder helder gemaakt te worden.

Community

Samenwerken voor deze site is een must. Er wordt geprobeerd om meerdere mensen “warm” te maken, om een steentje bij te dragen. Het technische beheer is geen probleem, maar we willen graag een aantal mensen laten meehelpen om dit echt een community project te laten worden. Zodra de website wat meer bekendheid krijgt, zal dan ook gevraagd worden om medewerking van een aantal mensen. Zo maken we er samen een mooi project van. Want de Antiekmarkt in Tongeren is niet voor niets de grootse van Europa. En de bedoeling is dan ook om deze website minstens zo groot te laten worden.

Handje meehelpen? Dat mag altijd, vul het formulier op de website in en wij zullen zo snel mogelijk een antwoord geven. De website is: www.antiekmarkt-tongeren.be