Vol trots mogen wij onze laatste creatie aan jullie voorstellen. De website van Atelier Nassér is online gezet. Het fysieke salon is in de afgelopen maanden ook grondig aangepakt. Nieuwe styling, nieuwe elementen, verbeterde werkplekken…noem het maar op. Om het met de woorden van Nassér te zeggen:

aandacht schenken aan de persoonlijkheid, de morfologie, de hoofdhuid en de kwaliteit van het haar. De samenspraak tussen u en ons reikt verder dan uw bezoek. Ook erna hebben wij oog en oor voor bemerkingen en aanpassingen.

De oude website kon natuurlijk dan ook niet achterblijven. Ook hier was een grondige renovatie nodig. Na verschillende gesprekken met Nassér, Jan en Milou hebben we samen een design gekozen die de warmte uitstraalt van het nieuwe salon.

De gebruikte kleuren van het salon komen dan ook terug in de website. Mooie heldere kleuren, gebruikte vlakken en knoppen geven de bezoeker hetzelfde gevoel als in het salon. De eenvoudige opbouw, en sjieke uitstraling van de website weerspiegelen de visie van Nassér.

Waar u als bezoeker van het salon, en de website u zich in herkent, zich thuisvoelt en tevreden weer vertrekt. Zo zorgen we voor een totaalervaring die verder reikt dan enkel de website, of enkel het salon. Het hele idee was, en is, om de klant centraal te stellen.

Atelier Nassér - Over ons

De gebruikte kleuren in het thema zijn ook de kleuren die je in het salon aantreft. Bovenstaand fantastisch team neemt u onder handen, en zorgt voor een ontspannen ervaring.

Consistente styling

Het gebruikte design voor Atelier Nassér is geheel op maat gemaakt. Elk blok, elke afbeelding, de kleuren en plaatsing is van de grond opgebouwd. De website gebruikt achterliggend het framework waar wij helemaal op los kunnen gaan.

De homepagina geeft de bezoeker dan ook direct een goed overzicht, en, niet onbelangrijk, er kan direct vanuit de homepagina geboekt worden. De rest van de pagina’s zijn in dezelfde rustige, en sjieke stijl opgebouwd. Tevens is er een blogmodule die in contact staat met de Facebookpagina van Atelier Nassér, zodat er maar op één plaats een bericht gezet hoeft te worden.

We hebben veel plezier gehad

De samenwerking met Nassér, Jan en Milou verliep zeer fijn. Open en eerlijke gesprekken, heldere ideeën, en een ontspannen manier van samenwerken. Wij wensen het Atelier en alle medewerkers heel veel plezier van hun nieuwe website. Wilt u ook eens komen praten over een nieuwe website? Contacteer ons dan gerust.