Migratie – Verhuis

Onze klanten weten dat wij altijd het beste voor met hen hebben. Ook als dat extra werk voor ons inhoudt. Achter de digitale schermen van Praetoria-Consulting zijn we de afgelopen week heel druk geweest. “Druk met wat dan…?”, horen we jullie al vragen…nou met een migratie!

Bij onze hosting-provider hebben we ons serverpark uitgebreid. En de consultants van Praetoria-Consulting hebben alle sites van onze klanten gemigreerd naar een andere server. Een migratie naar een nieuwe server. Een server die nog sneller is, die nog beter is, en nog betrouwbaarder. En met name het betrouwbaarder stuk gaat u als klant merken. Eén van de positieve zaken die uit deze nieuwe server komen is dat Praetoria-Consulting al haar klanten standaard van SSL gaat voorzien. 

SSL houdt in dat al het verkeer tussen uw klant, en uw website versleuteld is. Vercijferd dus. Dus, uw klant stuurt via uw contactformulier zijn of haar gegevens en de website versleuteld dit nu standaard.  Wilt u meer weten over ssl? Klik dan hier!

Migratie

Waarom is dat beter dan?

Over niet al te lange tijd, lees…in de komende twee jaar zullen alle websites een ssl-certificaat moeten hebben. En de zoekmachines zullen jullie website ook hoger in de lijsten zetten, omdat er nu op de site een beveiliging is aangebracht. Hoger in de zoekresultaten zorgt ervoor dat bezoekers de website ook sneller en beter zullen vinden.

Eenvoudiger beheer

Een ander voordeel (voor ons dan) is vereenvoudigd beheer van de webservers, en jullie websites. Wij kunnen nu in één oogopslag zien, welke versies van software op de websites draaien, en kunnen deze dan ook eenvoudig up-to-date houden. Dit doen we NIET geautomatiseerd. Wij zorgen voor uw website, alsof het de onze is. Dus één van onze consultants zorgt ervoor dat jullie website handmatig wordt bijgehouden. Dit om betere controle te hebben over wat er precies, wanneer geïnstalleerd wordt.

SSL is een must…Er zou eigenlijk geen website meer zonder mogen zijn!

Nieuwsgierig geworden?

Waarom stuur je ons niet eens een berichtje. Dan gaan we rustig zitten om een babbeltje te maken over hoe wij, jouw website kunnen opbouwen. Naar jouw wensen, en met jouw ideeën…Doe eens gek, contacteer ons eens!