[serious-slider id=”173″]

 

Daaag 2017, hallo 2018!

Dag 2017, hallo 2018. Het jaar is omgevlogen! En wat een leuk jaar was het zeg. Veel nieuwe mensen ontmoet, mooi websites ontwikkeld. Veel offertes uitgeschreven…lekker druk dus. We hebben een hele resem van klanten erbij gekregen dit jaar. 

Nieuwe & bestaande klanten

We hebben mooie websites ontwikkeld en afgeleverd voor een aantal nieuwe klanten. We noemen onder andere Feniks AccountantsEngy-Consulting, De Koninklijke Tongerse Lijnvissers, De Kevie, Red Baron Garage…Stuk voor stuk bijzonder leuke klanten, en leuke projecten. En niet alleen nieuwe klanten, we hebben ook onze bestaande klanten behouden. 

We zijn trots dat we zo’n fijn en goed contact hebben met al onze klanten. We proberen dan ook altijd samen met onze klanten te kijken hoe we jullie online aanwezigheid kunnen verbeteren. We zijn continue bezig met nadenken hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

2017 – Nieuw logo

In 2017 hebben we ook onze huisstijl aangepast. Meer volwassen, een mooi schild, kortom een logo waar we volledig achter staan. Samen met de nieuwe huisstijl hoort dan ook een kleine aanpassing van de eigen website. De eigen website is nog altijd up-to-date en helemaal mee. Dus hier hoefden geen grote aanpassingen op te gebeuren. We hebben de kleurstelling aangepast naar de nieuwe kleuren, en klaar was het wel.

Grote verhuis

Er is achter de schermen bij Praetoria-Consulting zeer veel geoptimaliseerd. We hebben onze servers grondig herzien, en een doorgedreven automatisering ingevoerd. Dit houdt gewoon in, dat we onze klanten op een eenvoudigere manier kunnen ondersteunen. Ook kijken we zelf naar het optimaliseren van onze eigen aanbieders. Wisselen van aanbieders doen we niet of nauwelijks, en indien wij uw domeinnaam beheren, dan merkt u daar helemaal niks van. En maar goed ook. Eén van de grootste voordelen die deze verhuizing meebracht was onze backup strategie. Die was al fenomenaal. Maar nu is deze nog beter! Voor u, en voor ons. Altijd de laatste back-up, en ook het terugplaatsen is eenvoudiger geworden.

2018, wat ga je ons brengen?

Als we een wens mogen doen? Al onze klanten behouden. Wij gaan ervoor, samen met jullie! Een fijne en prettige samenwerking vinden we enorm belangrijk. Waar zitten voor ons nog de innovaties…? Wel, dat is een lastige. We innoveren eigenlijk continue. Meer klanten dan? Als we eenzelfde groei mogen doormaken zoals 2017, zou dat fantastisch zijn! Het is bijna kerstmis, het is bijna 2018…dus een klein wensje mogen we dan wel doen natuurlijk…toch? 2017 je was een goed jaar.

Wij wensen jullie een bijzonder goed eindejaar, en dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen!

Rutger

Gelukkig 2018!