Energie besparen met Engy-Consulting

Energie besparen is tegenwoordig een “hot” item. Goed voor de natuur en goed voor de beurs. Het is voor onze gezondheid belangrijk om de aarde waarop wij te gast zijn, als een goede huisvader of -moeder te behandelen. Maar ook voor onze kinderen. Goede isolatie, zonnepanelen, warmtepompen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Een goed advies is vaak al lastiger. En daar komt Engy-Consulting om de hoek kijken.

Engy-Consulting bij u thuis

Engy-Consulting komt bij u thuis, om samen met u door uw woonst heen te gaan. Hierbij letten zij op isolatie, ramen, kozijnen en zullen dan ook een juist en correct advies kunnen geven.

“Zij leveren de volgende certificaten af: EPC, elektrische keuring, keuring stookolietank en houden zich bezig met energiebesparende maatregelen voor uw woonst zoals zonnepanelen, warmtepompen, airco’s”.

Juiste keuringen bij aankoop en verkoop

Engy-Consulting is uw partner bij het afleveren van de juiste keuringen bij de verkoop van uw woonst. Verder houden zij zich bezig met energie besparende producten zoals zonnepanelen, airco’s inverters, enz…

Engy-consulting-screen1De Engy-Consulting website

De website is een mooie en rustige site geworden. Grote witte vlakken, een makkelijk leesbaar lettertype, en een duidelijke boodschap voor de bezoeker. De Call To Action knoppen zijn subtiel en uiteraard makkelijk te vinden, te herkennen en op te klikken. Uiteraard verwijzen we je graag door naar: www.engy-consulting.be

Thematische pagina’s

Engy-consulting-screen2Voor elk thema is een aparte pagina gemaakt. Hierbij wordt alle informatie op een beknopte en eenvoudige manier voorgesteld. Geen ellenlange pagina’s met wetgeving en regels en onduidelijke zinnen. Uw onderwerp opzoeken, lezen, en contact opnemen.

 

De belangrijke onderwerpen onder 1 muisklik

Engy-consulting-screen3Hierboven ziet u dat de belangrijke onderwerpen direct bereikbaar zijn met 1 muisklik. Geen moeilijke menu’s of onduidelijkheden. Het mooie effect in het Engy-Consulting groen laat ook duidelijk zien welk onderwerp u kiest.

Ook een eigen site?

Dan is er maar één adres: Praetoria-Consulting.

Stuur ons gerust een e-mail, een app, of een Facebook bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.