feniks logo

Feniks Accountants, geen gebruikelijke accountants

not_the_usual_eventEnige tijd geleden werd Praetoria-Consulting benaderd door Feniks Accountants om een nieuwe website te bouwen. Na een zeer snelle opstartfase zijn we begonnen. De reden voor deze snelheid was dat er nogal wat tijdsdruk in het spel was. De vraag was simpel, maar het antwoord natuurlijk niet. “Kun je in pakweg 2 maanden een nieuwe site bouwen, ground-up, met redesign?”. Gelukkig zijn we goed in plannen! Dus het antwoord was volmondig ja! Dit kunnen we. Na deze toezegging moest het natuurlijk wel “even” uitgevoerd worden.

Niet alleen

Praetoria-Consulting heeft dit project zeker niet alleen aangepakt. We deden dit samen met Kristel van Spectra (www.spectra.rocks) en Marnie van MaanZ (www.maanz.nl) en Sara van Bloggr (www.bloggr.be). Kristel heeft de strategische visie onder handen genomen, Marnie het grafische design, Sara de teksten en Praetoria-Consulting heeft de website gebouwd.

Dit alles ging natuurlijk niet zonder afspraken of duidelijke communicatie! Er is vaak tot in de late uurtjes geploeterd om alles op elkaar af te stemmen. Maar dit alles is ongelooflijk goed verlopen.

Deadline

Er was een bijzonder strakke deadline. Dit omwille van een gepland event op 21 september 2017, om het driejarig bestaan van Feniks Accountants te vieren. Dit event vond plaats op de Corda Campus.

De Website

Het is een volledige custom website geworden, op maat gemaakt, met speciaal design. Het is een one-off ontwerp. Het eindresultaat mag dan ook absoluut gezien worden. Eigen foto’s, eigen ontworpen sliders en eigen ontworpen modules brengen de elementen tot één geheel. 

Open & transparante communicatie

Dat is waar Feniks Accountants voor staat. Ze willen een gemakkelijk bereikbaar bedrijf zijn. Daarom zijn alle medewerkers en partners te vinden op de website. Daarnaast was er een nood aan andere manier van communiceren. Dit werd voorzien via een Live Chat op de website. Tijdens kantooruren zal deze chat continu bezet zijn.

Event

website_scherm

Voor ons was dit ook de eerste keer dat we bij een bedrijfsevent aanwezig mochten zijn met Praetoria-Consulting. Het was een zeer toffe en ontspannen avond, met seminars, live muziek en de voorstelling van de website. Dit alles gevolgd door een hapje en drankje.

 

 

 

Jazz!

De avond werd aan elkaar gezongen door Kim in the middle. Kim in the middle is een jazzkwartet bestaande uit de zangeres, pianist, bas en drums. Een juiste combinatie van toffe jazzmuziek en boeiende presentaties zorgde voor een mooie balans van de avond.

Zeer succesvol project

Ondanks de enorme tijdsdruk was en is dit een enorm tof en cool project. De opbouw van de website is geheel custom. En we zijn nog lang niet klaar met dit project. Er komen nog vertalingen in het Engels en Frans. Daarnaast blijven we samenwerken met Feniks Accountants om SEO, SEA en verdere optimalisaties door te voeren. Ook dragen wij zorg voor de Managed Hosting van Feniks Accountants en blijven we nauw betrokken bij dit prachtige project.

Bent u ook zo enthousiast?

Dan willen we u graag te woord staan! E-mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.