mok_penOchtend-struggle

De ochtend-struggle van velen…uit bed komen, kinderen verzorgen, aankleden, op tijd kinderen op school afzetten, zelf ook nog eens op tijd komen op je werkplek…het valt allemaal soms niet mee. Ook wij hebben hier wel eens last van natuurlijk. Maar wat koffie dan toch weer oplost! Na de eerste, tweede, en wellicht ook al de derde mok beginnen onze creatieve ideeën toch echt weer te borrelen. En zodra een idee zich aandient dan schrijven we dat op. (of typen het, wat vaak is in ons geval :)).

En zoals in het vorige blog-bericht…design-block…NOOIT. We zijn met een prachtig project bezig. Dit project situeert zich in,- en rond de stad Tongeren. Achter de schermen zijn we hier al druk mee bezig geweest en talloze gesprekken zijn gevoerd. Ideeën aangevoerd, ideeën afgeschoten…verschillende invalshoeken bekeken. En een nieuw project krijgt op deze manier gestalte. Via onze site houden we jullie natuurlijk op de hoogte. Maar we zijn zelf zeer enthousiast.

Enthousiast

Over enthousiasme gesproken, eigenlijk zijn we dat altijd. Of we nu offertes mogen indienen, of onderhoud doen op onze bestaande klanten, we zijn enorm enthousiast. Wij zijn overtuigd van onze insteek. Wij geloven erin dat we KMO’s een goede, en goedkope manier kunnen bieden om met een mooie website en mogelijke e-commerce integratie zich te kunnen presenteren op het internet. Wij geloven erin dat we een KMO goed kunnen ondersteunen om juist die KMO’s een digitaal duwtje in de rug te geven. Wij geloven erin dat het digitale visitekaartje van enorm belang is voor een KMO. En juist dit geloof, deze overtuiging brengen wij over naar onze (potentiële) klanten. Maar het onderhoud is ook bijzonder belangrijk. We geloven in een langdurige, open, transparante verstandhouding.

Wij behandelen uw website & e-commerce omgeving alsof het onze eigen omgeving is. We nemen die verantwoordelijkheid.

En dat, borrelt ook in ons op, als we een heerlijke mok koffie drinken en ideeën opschrijven!