Zoveel te doen en zo weinig tijd

Een KMO-eigenaar heeft al veel aan zijn of haar hoofd, zoveel te doen, zoveel taken. Naast inkoop en verkoop, belastingen, klanten te woord staan, facturatie zijn er nog wel een aantal zaken te bedenken waarmee je druk bent. En als je dan je langverwachte vrije moment hebt, moet je ook nog je website updaten…

Er zijn nog berichten die beantwoord moeten worden, reacties gegeven op e-mail, mogelijke offertes…en dan waarschuwt mijn website ook nog een keer dat ik een back-up moeten maken, en ook nog een keer een blog-bericht, en ook nog eens de laatste artikelen moet fotograferen, prijzen bijstellen…en weg is je gevoel van het vrije moment.

Stress, drukte en taken

Er is al stress en drukte genoeg denken we zo. Waarom kom je dan niet eens een vrijblijvende babbel met ons doen? Wij maken met deze babbel een inventarisatie van je werk, je zogenaamde bedrijfsprocessen. Vaak kunnen we met eenvoudige ingrepen je leven een stuk makkelijker maken. We kunnen je namelijk ook ondersteunen met jouw webwinkel, het uploaden van foto’s, het aanmaken van teksten. Het maken en plaatsen van advertenties. Wij doen aan IT-consultancy, samen met jou.

We gaan op een “rustig” moment in kaart brengen waar we zaken kunnen optimaliseren. Dat doen we samen, op het gemak. Zo identificeren we mogelijke knelpunten, en kunnen we nadenken hoe we deze samen kunnen oplossen. Op deze manier kunnen we wellicht wat taken van “automatiseren”.

Managed Hosting

Onze Managed Hosting oplossingen zijn hiervoor perfect. Wij zorgen dat een aantal herhalende taken van je drukke schema verdwijnen. Ze verdwijnen bij jou, en wij nemen deze over. Denk maar aan het up-to-date houden van je website, alle plugins, die oh zo belangrijke back-ups. Dit zit gewoon bij ons in de overeenkomst. Deze ontzorging is een van onze hoofdtaken. Dit is belangrijk zodat jij je kan concentreren op het runnen van je zaak. En als je dan een vrij moment hebt, kun je hier ook gewoon van genieten!