Inrichten

koffieZoals in onze vorige post al aangehaald is er een tuinkantoor gezet bij Praetoria-Consulting. Een tuinkantoor, of zoals ze in het Engels zeggen ‘Officepod’ is geen bekend fenomeen in België. In Nederland begint het meer en meer ingeburgerd te raken. In België dus nog niet. Dus, of we trendsetters zijn of niet…de werkzaamheden en het ontvangen van bezoek en / of klanten kunnen we nu volledig in stijl doen.

Het inrichten van het bescheiden kantoor gaat nog wel even door. De bouw is vrij vlug neergezet, maar dan volgt ook nog de aankleding. De bedoeling is om een rustige werkruimte en sfeer te creëren om op deze manier in een aangename omgeving voor onze klanten te werken.

Zomer = Rust

Voor de meeste mensen en klanten is de zomer een iets rustigere periode. Vandaar dat we specifiek gekozen hebben om tijdens de periode het kantoor te zetten. Maar, die klanten die gewoon doorgaan ondersteunen we uiteraard volledig. Maar de zeer hete temperaturen brengen ook andere uitdagingen…want ook in het kantoor is het bijzonder warm. En, dat is natuurlijk minder prettig. Dus, we zoeken nog een manier (airco) om het kantoor af te koelen. 

Nieuwe sites

Ondertussen hebben we genoeg initiatieven en ideeën uit te werken. We zijn druk bezig achter de schermen met een hele fijne klant. De bedoeling is dat we meerdere websites gaan bouwen en opleveren voor deze klant…maar ‘psssttt’ daar kunnen we verder nog niks over vertellen. 

Social Media Believers

Ook zijn we druk met een nieuw project van Social Media Believers uit en rond Tongeren. Dit initiatief draagt met name bij aan de ontplooiing en verspreiding van lokale zaken en bedrijven op Social Media. Praetoria-Consulting is gevraagd om de website te gaan bouwen. Het mooie hieraan is natuurlijk dat wij een bedrijf(je) uit Tongeren zijn. Wilt u meer informatie over SMB? Dan kunt u terecht op hun Facebookpagina.

WordPress Thema’s

New Designs

Dat wij nooit stilzitten is inmiddels wel bekend. Tussen de werkzaamheden door zijn we ook bezig met eigen WordPress thema’s. Dit zullen zeer lichtgewicht thema’s zijn die eenvoudig op te zetten en te onderhouden zijn. Dit staat natuurlijk nog in de kinderschoentjes, maar we zijn er wel mee bezig. De verwachting is dat we een demo-versie kunnen opleveren einde 2018 – begin 2019.

Daarnaast kunnen we inmiddels ook beschikken over extra mankracht die in opdracht voor ons werkt. Op deze manier kunnen we de klant, en mogelijk potentiële nieuwe klanten nog beter ondersteunen. Deze ondersteuning is niet enkel het webdesign stuk, maar zit echt in de IT-Consultancy