IT-consulting

“Onze opgebouwde ervaring volledig ten dienst stellen van de klant”. De implementatie van IT-oplossingen kan erg snel complex worden. Door ons inzicht in bedrijfsstrategie en ondersteunende IT-oplossingen zijn wij in staat om te denken in oplossingen die voor u werken. Praktijkgericht en snel. Analyse van uw behoeften die omgezet wordt in advies over en begeleiding van de invoering van nieuwe IT, applicatie of website.

Open en eerlijke communicatie over wat mogelijk is, maar ook wat niet mogelijk is. Wenst u meer informatie over onze diensten, stuur dan gerust een e-mail. Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Advies op maat

Wat heeft u aan advies als dat niet praktisch toepasbaar is? Als er advies gegeven wordt zal er ook een praktische invulling bij aanwezig zijn. Wij zorgen in overleg met u dat de adviezen ook duidelijk en begrijpelijk zijn. Daarna bepalen we samen hoe dit het beste in te passen valt binnen uw bedrijf of organisatie.

Volledige Rapportering

Wij verzorgen heldere rapportering. Duidelijke en eenvoudige rapporten zorgen voor een beter inzicht in uw website, uw applicatie of uw hardware. Indien nodig zal er persoonlijke uitleg gegeven worden over de rapporten. Dit kan op maandelijkse basis, maar ook drie-maandelijks of elk half jaar. In het opstarten van een nieuwe website, of omgeving zal er sneller gerapporteerd worden.

Eénmalige check?

Wij voeren ook korte analyses uit. We bepalen in een kort interview samen met u de “quick-wins”, het laaghangende fruit. Op deze manier komen we er snel achter waar we u kunnen ondersteunen. Weet u niet zeker of u dit allemaal wel nodig heeft? We snappen heel goed dat uw tijd kostbaar is! Wij houden van kort en bondig!

Wenst u meer uitleg van een van onze consultants contacteer ons dan. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever niet bellen? Stuur ons dan gerust een e-mail.