www.jorges-barbershop.be

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor Jorge. Jorge is een zeer enthousiaste ondernemer die hard aan de weg timmert. Samen met Jorge zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Vintage is helemaal zijn stijl. Een meester-barbier die zijn vak verstaat en hele specifieke wensen had met betrekking tot het ontwerp van zijn eigen website.

Er is gekozen voor een WordPress CMS. Daarnaast zijn er diverse integraties opgezet zodat de bezoeker op zeer eenvoudige wijze, via het internet, afspraken kan boeken. Er is een speciale Gallery gebruikt zodat de barbiers hun werk ook digitaal tentoon kunnen stellen. Wat ook een belangrijk item was, is de mogelijkheid tot een persoonlijke Blog. Deze blog wordt in de volgende fase ook volledig geïntegreerd met sociale media.

De webshop is nog volop in aanbouw, en deze zal in de komende dagen ook gelanceerd worden. De bedoeling van de webshop is natuurlijk het aanbieden van producten, en met name de producten die Jorge gebruikt in zijn eigen zaak, of in zijn pop-ups. De eerste pop-up zal in Hasselt worden geopend.

De komende weken zullen er nog een aantal veranderingen worden toegevoegd, dus kijk regelmatig op zijn website.

Praetoria-Consulting is trots op de samenwerking met Jorge’s Premium Barbershop.