Managed Hosting

Wat is Managed Hosting?

managed-hosting

Praetoria-Consulting staat volledig achter hosten in de Cloud! Wij hebben eigen servers in de Cloud bij een betrouwbare partner. Ons succes? Een eigen aanbod van betrouwbare tools die zorgen voor veilige en schaalbare oplossingen. U krijgt een eigen “cloud-space” die volledig Managed is. Samen met onze partners zijn hier dan ook goede afspraken over gemaakt.

Wij bieden verschillende oplossingen met bijvoorbeeld enkel hosting van uw website. Dit houdt in dat de inhoud van de site, updates, back-ups etc. door u zelf worden uitgevoerd.

Volledige ontzorging?

We bieden ook diensten aan waarbij Praetoria-Consulting dit volledig voor u uitvoert. Dit houdt in dat u volledig ontzorgd wordt.

Hoe werkt dit?

U gaat met ons een samenwerking aan. Wij onderhouden uw website. Wij onderhouden de back-ups. Wij onderhouden alle plugins. Daarnaast kijken wij ook naar verdere optimalisaties van uw omgeving. Tevens verzorgen wij SSL op elke site die we aanbieden. SSL zorgt ervoor dat alle communicatie tussen uw bezoekers en de website versleuteld is. Dit schept vertrouwen.

E-mail diensten

We hebben het over Managed Hosting, maar ook e-mail kunnen wij eenvoudig aanbieden. U krijgt dan een webmail omgeving. Werkt u niet graag in webmail? Dan helpen wij u, om uw apparaten, laptops, telefoons tablets te configureren. Op deze manier kunt u uw e-mail ontvangen, lezen en beantwoorden op elk apparaat.

Domeinnamen

Niet enkel hosting wordt door ons aangeboden, maar ook domeinnamen. Wilt u een domeinnaam, dan kunt u deze bij ons aanvragen. Lekker makkelijk, alles bij één aanbieder. Wij kunnen uw complete omgeving van a tot z beheren. Eenvoudiger kan het bijna niet.

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte. We snappen goed dat u niet elke dag naar onze website surft. Dus wij brengen de laatste nieuwtjes & updates tot in uw mailbox. In- & uitschrijven is simpel. Maar in onze nieuwsbrieven staan echt handige tips! Weet u wat, schrijft u zich gerust nu al in op onze nieuwsbrief.

Wilt u meer weten over deze diensten? Contacteer ons dan gerust.

partner-logoscentos_logomicrosoft-spla-partner

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.