Nieuw kantoor

De mensen die ons sociale media volgen (Facebook, Twitter, Instagram) zullen het ongetwijfeld wel hebben meegekregen. Na maanden plannen, aanpassen, en sparen, is het eindelijk zo ver. Het nieuwe kantoor wordt geplaatst. Het is geen kantoor van meerdere verdiepingen, of flashy spiegelglas. Eigenlijk weerspiegelt dit bescheiden kantoor onze aanpak. Eenvoudig, helder en transparant :).

De bedoeling is om alle werkzaamheden, webdesign, consultancy vanuit dit bescheiden kantoor uit te voeren. Een eigen plekje om mooie dingen in alle rust te kunnen ontwerpen.

Geen ‘grote opening’

Nee, een grote opening, of een welkomst opening doen we niet. Wat we wel gaan doen is bestaande klanten en nieuwe klanten uit nodigen voor een gesprekje. Want, we kunnen onze klanten nu ‘deftig’ ontvangen. We zijn trots op onze klanten, en we zijn trots wat we als jong bedrijf al bereikt hebben. Want Praetoria-Consulting is pas 01 september 2016 opgericht.

Werkzaamheden niet gedaan

Uiteraard zijn alle werkzaamheden nog niet gedaan voordat dit allemaal klaar is. Het bescheiden pandje staat dan wel bijna, maar er is nog genoeg werk om alles in orde te maken. Schilderen, beitsen, inrichten, stroom aansluiten, de netwerkverbindingen aansluiten…de komende weken zijn we hier lekker druk mee bezig. Zodra het allemaal klaar is, dan posten we zeker een update.

Web & Design

Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil. We hebben onze vaste klanten waarvoor we lekker doorwerken, maar ook nieuwe klanten. We zijn bezig met ontwerp van t-shirts, schrijven van code, het maken van naamkaartjes en noem maar op! Heeft u ook een bedrijf, een vereniging of wilt u een betaalbare website? Aarzel dan niet om ons eens te contacteren!