Praetoria-Consulting zit natuurlijk niet stil. Wij zijn met fantastische projecten bezig voor onze klanten. Focus op design met eenvoudig beheer voor een klant. Dit zijn soms lastige opgaven. Onze nieuwe projecten zullen binnenkort op onze Facebook pagina verschijnen, en in ons portfolio!

Naast design-werk zijn wij bij Praetoria-Consulting ook bezig met een migratie-traject. We hebben klanten op een vast datacenter. Dit vaste datacenter heeft net zoals alle “klassieke” datacenters fysieke apparatuur. Na verloop van tijd voldoet die apparatuur minder, of zijn er minder onderdelen te vinden om het onderhoud en stabiliteit te garanderen. Voordat er problemen kunnen ontstaan zorgen wij ervoor dat de klanten (en zonder dat zij dit merken) omgezet worden naar een nieuwe oplossing.

best-shared-hosting-plan

Onze nieuwe oplossing zit volledig in de Cloud en is net zoals ons eigen datacenter in ons complete beheer. Opzet, beheer en back-ups worden allemaal door onszelf uitgevoerd. Vanwege deze nieuwe oplossing in de Cloud kunnen we ook zeer mooie “Managed Hosting” pakketten aanbieden. Wenst u ook zo’n oplossing, contacteer ons dan gerust.

Al onze nieuwe klanten zullen automatisch op deze nieuwe oplossing terechtkomen. Wij bieden zeer concurrerende prijzen aan voor webdesign & Managed Hosting. Concurrenten durven vaak duizenden euro’s te vragen om enkel een website te ontwerpen en op te zetten. Onze filosofie is eenvoudig. Wij bieden betaalbare webdesign-oplossingen aan voor KMO’s. En dit kost geen duizenden euro’s. Hoogwaardige websites tegen een normaal tarief. Maar met name de gehele ontzorging…

Wij zorgen voor alle aanvragen zoals uw domeinnaam of domeinnamen, wij zorgen voor de set-up van de infrastructuur (het hosting gedeelte). Wij zorgen voor het ontwerp in samenspraak met u. Wij zorgen voor het online zetten van de website, wij zorgen voor uw e-mail, en wij zorgen voor maandelijks onderhoud op uw website. En dat allemaal voor zeer competitieve prijzen.  Heeft u een nieuw project, of nieuwe projecten, en zoekt u nog een betrouwbare partner? Hebben we u al overtuigd? Zo niet, gaan we graag in gesprek met u, over uw mogelijkheden!