U bent bezig met een eigen zaak, een start-up, of zoals we ze ook kennen bij Praetoria-Consulting een pop-up. Hier gaat enorm veel moeite en tijd in zitten. U moet alles regelen, formulieren, klanten, leveranciers, facturen moet betaald worden of ontvangen. Kortom, u heeft het gigantisch druk. Wij kennen dat gevoel, en wij proberen dat in ieder geval op één vlak geheel weg te nemen. Algehele ontzorging van uw website, uw eigen visitekaartje. Deze ontzorging houdt een aantal zaken in. Natuurlijk van bouw,- tot aan oplevering van uw website of e-commerceomgeving…maar wij gaan verder dan enkel dat.

Juist omdat u het zo druk heeft, kunnen wij het ons goed voorstellen dat u juist geen tijd of zin heeft om ook nog eens een hele webwinkel, of website bij te houden. Of een marketing-campagne via FaceBook op te zetten. Hier op dit punt, schuiven wij bij u aan. De achterkant van uw website (de beheerskant) houden wij voor u in de gaten. Wij zorgen voor de nodige updates, wij zorgen voor de nodige plugin updates, we zorgen ervoor dat uw Content Management Systeem gezond blijft. We zorgen ervoor dat van uw eigen website een back-up wordt gemaakt. Kortom, totale ontzorging!

Deze totale ontzorging kan nog veel verder. U heeft al wel alle producten, de foto’s en teksten van uw producten. Die producten die u in uw webwinkel wenst? Ook met alle zaken die er bij komen kijken om zo’n webwinkel te blijven beheren. U stuurt ons deze zaken, en wij zorgen ervoor dat al deze producten netjes online komen te staan. Wilt u een gekoppelde Facebook-campagne? Of een campagne met Google Adwords? Ook dat kunnen wij allemaal netjes verzorgen voor u.

Dat is ons totale ontzorgings-pakket. Samen met u, zorgen wij voor uw omgeving op het internet. Samen met u, zorgen wij ervoor dat uw website, uw digitale visitekaartje mooi en aantrekkelijk blijft. Wij stappen samen met u in de digitale boot. En dit allemaal tegen bijzondere scherpe tarieven. Gemoedsrust! Ontzorging! Wij nemen die verantwoordelijkheid samen met u!