Besparingen voor 2018

Goed nieuws, optimalisaties = besparen!

In 2018 heeft Praetoria-Consulting zeer veel optimalisaties doorgevoerd. Al deze optimalisaties zijn bedoeld om het technisch beheer te vereenvoudigen, en dit is goed nieuws voor u! U, onze trouwe klant, gaat meegenieten van deze optimalisaties. Klanten die tegen het einde van het jaar hun website hebben ondergebracht genieten al van deze optimalisaties. Maar, we hebben nu alle berekeningen door kunnen voeren voor onze bestaande klanten.

Open en eerlijk

En dit houdt in, dat een aantal klanten een e-mail hebben ontvangen dat hun maandelijkse factuur zal dalen! Waar kom je dat nog tegen? De meeste hosting-partijen drijven hun prijzen omhoog, of benaderen hun bestaande klanten niet. Maar, zoals u weet, zijn wij open en eerlijk, en met name transparant! Vooral in het laatste kwartaal hebben wij besparende maatregelen kunnen doorvoeren. Op technisch vlak heeft Praetoria-Consulting haar serverpark geoptimaliseerd. En, juist vanwege deze optimalisaties, is er minder intensief werk nodig. En daar heeft u profijt van!

Leuke manier om het jaar te beginnen

Praetoria-Consulting denkt dat dát best een leuke manier is, om het jaar te beginnen. Dus onze trouwe klanten hebben verleden jaar al een verminderingen van kosten ontvangen, en begin dit jaar weer een aantal klanten. Elke klant geniet nu van precies dezelfde, transparante voorwaarden.

Managed Hosting varianten

Praetoria-Consulting biedt 3 varianten aan:

  • Managed Hosting Mini – Geen updates op het CMS of plugins;
  • Managed Hosting Medium – Updates op het CMS, geen plugins;
  • Managed Hosting Groot – Volledige updates op het CMS, plugins, en inclusief back-ups.

En voor VZW’s voorzien wij een apart Hosting pakket. Dit pakket betreft een reductie van het tarief!

Volledige ontzorging staat gelijk aan rust

Praetoria-Consulting stapt samen met ú, in uw bedrijf. Wij willen u die ontzorging van uw website en / of e-commerce omgeving bieden. Samen met u bedenken we het meest optimale hosting plan voor uw website of webwinkel. En niet alleen hosting hoor! Wij kijken ook naar uw bedrijfsprocessen om juist die zeer belangrijke processen te stroomlijnen. Wilt u  ook een vrijblijvende babbel? Heeft u interesse in één van onze Managed Hosting oplossingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!