kerstmis

Wat is 2016 voorbij gevlogen. Dit jaar stond in het teken van nieuwe klanten. Maar zeker ook de bestaande klanten. Wij zijn trots dat we een aantal zeer mooie projecten mochten uitvoeren. We zijn er ook trots op, dat we geen enkele klant vaarwel hebben hoeven zeggen. Daarvoor willen wij jullie bedanken.

In de laatste paar dagen van 2016, hebben we nog even een eindsprint getrokken. Onze website is in een nieuw jasje gestoken, mooi, helder, design, en strak. Dat is waar we voor staan. Maar niet enkel de website is vernieuwd. We zijn achter de schermen ook met nieuwe projecten bezig, en bestaande projecten aan het verbeteren.

Volgend jaar veranderd er best veel op Security vlak. Europa is met een nieuwe wetgeving bezig ten behoeve van het beschermen van de privacy. Uiteraard houden wij ons daar al aan. Als het moment daar is, zullen wij de nieuwe wet toelichten via onze blog.

Wij hopen dat we volgend jaar onze vaste klanten net zo kunnen ondersteunen zoals we dit jaar hebben kunnen doen. We kijken enorm uit, naar de nieuwe projecten, en uiteraard het contact met jullie! Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2017. We hopen dat jullie zaken goed blijven gaan, en dat wij daar een deel van mogen blijven uitmaken!

Rutger & Jan