Ons Werk

Graag laten wij u kennis maken met ons werk. Wij bouwen voornamelijk betaalbare websites voor KMO’s. 

Wij zijn open en transparant. Bekijk wat anderen over ons zeggen: Trustpilot

Hieronder een impressie van de sites die wij gebouwd hebben.

AdminRa

Er was een heldere visie, met welke kleuren er gewerkt diende te worden, en er was een duidelijke blijk voor eenvoud. Een eenvoudige en overzichtelijke site, zonder poespas, duidelijke teksten, en heldere uitleg over wat het bedrijf doet.

Er is dan ook gekozen voor een mooie opzet met lichte kleuren, overzichtelijke vlakken, en duidelijke blokken op de website. Weinig afleiding zorgt ervoor dat de bezoeker de informatie vindt die hij of zij nodig heeft.

Stierman Plafond Systemen

Plafond- en systeemwanden zijn vaak wit, en zo’n installatie geeft dan direct een fris gevoel. Dat gevoel hebben we proberen terug te laten komen op de website. Een frisse website, met heldere kleuren. Overzichtelijke iconen, en een eenvoudig menu.

Een belangrijk onderdeel op de website zijn de projecten. En vooral het fotomateriaal over deze projecten. Er is dan ook een onderdeel speciaal ingericht om de foto’s te laten zien. Bezoekers en potentiële klanten willen natuurlijk graag weten hoe het eindproduct er uit zal zien. Dit onderdeel van de website is dan ook zeer belangrijk.

Kortom, weer een resultaat waar we trots op zijn met opnieuw een tevreden klant!

Vogelwerkgroep Fruitstreek

De website is voornamelijk wit met frisgroene tinten. Er is een bescheiden banner gebruikt om de aandacht te vestigen op gebeurtenissen of bijzondere waarnemingen. Daarnaast is er een directe link met waarnemingen.be vanaf de website.

De Vogelwerkgroep Fruitstreek is een werkgroep behorend bij Natuurpunt. Zij spotten vogels, melden dit op waarnemingen.be en hebben een grote enthousiaste achterban. Naast het spotten van vogels verzorgen zij ook informatieavonden voor beginnende spotters, samenkomsten, wandelingen en zelfs internationale uitstappen. Tevens hebben zij een aantal vogelspotgebieden beschreven waar verschillende vogels te zien zijn. Dit is allemaal vrijwilligerswerk.

Feniks Accountants

Het is een volledige custom website, op maat gemaakt, met speciaal design. Het is een one-off ontwerp. Het eindresultaat mag dan ook absoluut gezien worden. Eigen foto’s, eigen ontworpen sliders, eigen ontworpen modules brengen de elementen tot een geheel.

Praetoria-Consulting heeft dit project zeker niet alleen gebouwd. We hebben dat samen met Kristel van Spectra (www.spectra.rocks) en Marnie van MaanZ (www.maanz.nl) en Sara van Bloggr (www.bloggr.be) gebouwd. Kristel heeft de strategische visie onder handen genomen, Marnie het grafische design, Sara de teksten en Praetoria-Consulting heeft de website gebouwd.

Dit alles gaat natuurlijk niet zonder afspraken of duidelijke communicatie! Er is avonden geploeterd om alles op elkaar af te stemmen. Maar dit alles is ongelooflijk goed verlopen.

Zullen we samenwerken?

Wij werken graag met u samen! Klein project, groot project of enkel ondersteuning nodig? Aarzel niet om ons een bericht te sturen.