online shopping door Praetoria-ConsultingMeer en meer zien we dat kleinere bedrijven de overstap naar e-commerce maken. Niet enkel omdat het moet, maar zeer zeker omdat het kan. Het is een relatief kleine investering met een potentieel zeer groot bereik. De kleinere bedrijven zoals aangegeven in het onderstaande artikel hebben dan maximaal 3 fysieke winkels. De uitbreiding om dan ook richting e-commerce te gaan, gekoppeld aan hun eigen merk en insteek is iets waar Praetoria-Consulting mee helpt.

Een nieuwe website met e-commerce is vele malen goedkoper dan een uitbreiding in een fysiek pand. Het volgende artikel beschrijft dit zeer treffend:

En niet alleen de kleine handelaars maken de overstap naar e-commerce. Ook merkhandelaars springen er nu op in. Uw eigen identiteit is van belang. Samen kunnen wij uw identiteit ontwikkelen, logo-ontwerp, website ontwerp, e-commerce integratie. Maar ook social media integratie. Met een druk op de knop kunt u van achter uw bureau een promotie lanceren op verschillende social media websites.

Klein voorbeeld, dit blog-bericht wordt via onze integratie onmiddellijk ook gepost op onze Facebook, Twitter en Linkedin. Met één artikel kunt u dus hele specifieke doelgroepen benaderen.

Denkt u nu: “Ja, ja, dat is echt veel te duur?”. Wij zullen u verrast laten staan met onze zeer competitieve prijzen. Wij staan voor het afleveren van kwaliteit, en onze persoonlijke begeleiding krijgt u daar gewoon bij. Bent u niet zo’n “computermens?”. Wij kunnen u ook een totale ontzorging aanbieden, van bouw,- tot en met het beheer! Heeft u daarna toch nog een vraag? Even bellen of e-mailen en u wordt snel en persoonlijk geholpen.

Wilt u een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet en stuur ons een e-mail of bel gewoon. Wij zijn best aardige mensen 🙂