Ssssspannenddddd & gek blog

Zoals we maanden geleden al eens vertelden…Soms zijn we een beetje gek. We zijn benaderd door een toekomstige klant. Nadat we de verkennende gesprekken hebben gevoerd en de offerte uitgestuurd mogen we aan het werk. En we zijn hier maar wat trots op hoor!

Nu willen we natuurlijk niet al te veel vertellen…maar stiekem zijn we best trots dat we deze mooie opdracht mogen gaan vervullen. Wat houdt de opdracht dan in? Tja, niet enkel webdesign, maar ook naamkaartjes, flyers, en in de nabije toekomst ook een e-commerce integratie.

Een klant zoals we nog nooit hebben gehad hoor! Het zit ook in een andere wereld. Maar een wereld vol passie, adrenaline, snelheid. Ook de mensen achter het bedrijf wat ons de opdracht gegund heeft, tja daar stroomt de passie voor het vak door de aderen. Zijn de hints al duidelijk waar we naar toe gaan?

Modulair, of te wel, Lego!

Vanwege onze modulaire opbouw van de website kunnen uitbreidingen op vrij eenvoudige wijze later allemaal ingepast worden. Op het tempo van de klant. Deze manier van werken, door middel van een soort lego blokjes, bouwen we samen aan een mooi platform voor deze nieuwe klant. Het voordeel van deze aanpak is ook duidelijk. We gaan een samenwerkingsverband aan. We leveren iedere keer stukken op. Beetje bij beetje komt dan het hele concept bij elkaar. En al deze lego-blokjes passen dan netjes bij elkaar. Dit zorgt voor een hele prettige samenwerking.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak, mail ons dan gewoon! Niet aarzelen gewoon doen, we zijn best wel toffe lui hoor. Zolang we koffie krijgen zijn we overal voor in. Wil je meer weten over deze toekomstige klant? Hou dan zeker onze pagina’s in de gaten, wie weet doen we nog wel es gek, en posten we een sneak preview…of niet. Drop ons eens een berichtje op Facebook of via onze contactpagina!