home_stierman

Stierman

We zijn benaderd door een Nederlands bedrijf Stierman, die als specialisatie plafond- en wandsystemen heeft. Het bedrijf heeft al een zeer lange geschiedenis van ruim 35 jaar! De activiteiten zijn dan ook overgegaan van vader op zoon. De oude website bestond al zeer lang, en was ook wel eens toe aan een verbouwing. Maar niet enkel de ‘eigenaar’ is gewisseld, ook het logo en het algehele ontwerp van de website zijn aangepast en opgefrist.

Frisse look

Plafond- en systeemwanden zijn vaak wit, en zo’n installatie geeft dan direct een fris gevoel. Dat gevoel hebben we proberen terug te laten komen op de website. Een frisse website, met heldere kleuren. Overzichtelijke iconen, en een eenvoudig menu. 

Projecten

Een belangrijk onderdeel op de website zijn de projecten. En vooral het fotomateriaal over deze projecten. Er is dan ook een onderdeel speciaal ingericht om de foto’s te laten zien. Bezoekers en potentiĆ«le klanten willen natuurlijk graag weten hoe het eindproduct er uit zal zien. Dit onderdeel van de website is dan ook zeer belangrijk.

Geen header-slider

Er is deze keer niet gekozen voor een slider in de kop van de pagina. Er is gekozen voor rust, weinig beweging op de website. De focus moet liggen op de website zelf, en de projecten. Is er dan helemaal geen beweging? Jawel hoor, op de homepagina beneden op de pagina komt er een slider voorbij met alle bedrijven en leveranciers waar Stierman mee werkt. 

De rest van de website is rustig en overzichtelijk opgebouwd. Niet al teveel pagina’s, veel overzicht, en een eenvoudig menu. Omdat er niet veel pagina’s zijn doet de website precies wat die moet doen, klanten en potentiĆ«le klanten informeren.

 

 

Kijkje nemen? www.stierman.nl 

Wil je nu ook zo’n website?

Dat kan natuurlijk! Stuur ons een e-mailtje met je wensen, gebruik het contactformulier, of bel gewoon eens. Dan hebben we een vrijblijvende babbel, en dan gaan we samen een mooie website maken. En weet je wat, ze zijn nog betaalbaar ook…echt waar!