Vliegende start voor Praetoria-Consulting

Wij hebben het jaar 2017 knallend afgesloten. Met een mooie 25% actie. En dat was een populaire actie! Eigenlijk doen we deze actie al sinds de oprichting van ons mooie bedrijfje. En dat de actie ‘gesmaakt’ wordt is duidelijk. En dat vinden we fantastisch natuurlijk. 

Januari stond, en staat vol met afspraken met leuke en uitdagende klanten. Over twee weken hebben we al de eerste launch van een nieuwe website. We zijn er lekker druk mee. Ondertussen zijn er ook flink wat updates uitgevoerd op de bestaande klanten. Deze updates zorgen voor rust bij onze klanten. Zo weten zij dat hun omgeving veilig en betrouwbaar blijft.

Managed Hosting Virtual Private Servers

Virtual Private Servers

Daarnaast bieden we ook volledige Managed Hosting servers aan. Wenst u niet enkel een domeinnaam of een website, maar gewoon een hele server, en dit Managed? Dan kan dat natuurlijk ook. Zo’n Virtual Private Server (VPS) kunt u dan naar believen inrichten en gebruiken. Dit is een mooie oplossing voor eigen diensten. Wij kunnen u verschillende modules aanbieden.

 

Heeft u een start-up?

Wij kunnen u, en uw zaak ondersteunen met de bouw van een website of de verhuur van een server. Ook kan Praetoria-Consulting u software aanbieden voor verkoopadministratie. Onze software is stabiel, en betrouwbaar, heeft een overzichtelijke interface en is zeker niet duur. Wilt u meer weten over onze software kunt u de website van Centuria bezoeken.

Vragen

Heeft u een bestaande website en wenst u een herwerking / redesign. Kom dan zeker eens een babbeltje doen. Wij kunnen een heleboel voor u betekenen, en tegen zeer aanvaardbare prijzen. Wij staan achter de lokale handelaars, kleine ondernemers en VZW’s. Laat u niet verleiden om duizenden euro’s uit te geven als dit niet nodig is. En, een vrijblijvende babbel kost u niets…behalve wat tijd. Wij zorgen voor de koffie en koek! Wilt u ook een vliegende start? Neem dan zeker eens contact op met ons.

Tot snel?