Is de herfst bijna bij ons? De zomer begint langzamerhand op zijn einde te lopen. Misschien krijgen we nog wel een ‘Indian Summer’ . Dat zou niet zo erg zijn natuurlijk. De afgelopen maanden zijn heerlijk warm geweest, en veel mensen zijn op vakantie gegaan. Sommigen zijn niet op vakantie geweest en hebben thuis geklust, of gewoon gewerkt. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook mogelijk :).

Wat een drukte

Bij Praetoria-Consulting is het een combinatie geweest van alledrie. We hebben genoten van een beetje verlof, we hebben geklust en gewerkt. Het kan onze volgers en klanten niet echt ontgaan zijn dat er zich het één en ander heeft voltrokken bij ons. Het nieuwe kantoor is neergezet, we hebben een nieuwe website, en we zijn zeer mooie klanten rijker.

Website

Ook onze eigen site was wel toe aan een opfrisbeurt. De oude website draaide toch al een 2,5 jaar mee. En zoals voorvalt met een website wordt er wel iets aangepast, maar ingrijpende veranderingen dan weer net niet. Wij hadden het gevoel dat de oude website gewoon nog functioneel was, maar niet liet zien wat we kunnen. En dat hebben we ruimschoots goed gemaakt met de nieuwe website. De nieuwe website is dan ook gemaakt in een framework, waarmee we de meeste sites verder zullen opbouwen. 

De nieuwe opzet geeft ons meer flexibiliteit in en met de site, en is, zoals we ook tegen onze eigen klanten, of toekomstige klanten vertellen, ‘ons visite-kaartje’. 

Cloudflare

cf-certified-partner-badge-150px-lightbackgrounds

Ook zijn we een gecertificeerd partner geworden van Cloudflare. In het kort houdt dit in, dat we alle sites via een ‘website-versneller’ laten passeren. Dit zorgt voor kortere laadtijden op je desktop, tablet en je mobiele toestel. Dit is natuurlijk een hele fijne optimalisatie voor onszelf alsook al onze klanten.

Herfst

De herfst gaat beginnen, de mensen blijven weer wat meer binnen, maar wij blijven aan het werk hoor. Is het dit seizoen een goed idee om eens een kritische blik te werpen op uw eigen website, uw eigen online aanwezigheid? De herfst is daar toch een ideaal moment voor? E-mail of bel ons eens voor een vrijblijvende babbel!