contactDat is een vraag die we natuurlijk regelmatig krijgen. We streven ernaar om dezelfde dag al een antwoord te geven op jullie vragen. Soms lukt dat niet. Maar dan heb je altijd de volgende dag wel een antwoord. Is het een ‘makkelijke’ vraag, dan volgt het antwoord natuurlijk erg snel. Maar is het bijvoorbeeld een vraag om een offerte te krijgen; …is dat vaak al iets lastiger.

Wat we niet doen, is blindelings een offerte insturen. We zullen altijd, maar dan ook altijd streven naar persoonlijk contact. Dit kan via email, maar liefst nog telefonisch of face to face, hetgeen voor de klant het beste past.  

Design-richting

designBij het eerste contact worden er een aantal concrete vragen gesteld: bijvoorbeeld welke ‘design-richting’ je uit wil, en of je een integratie met sociale media wenst.  Ook vernemen we graag van jou wat je wil bereiken met de nieuwe website, en wat je verwachtingen zijn met betrekking tot onderhoud en opvolging.  Op deze manier kunnen we tijdens de eerste persoonlijke afspraak al meteen enkele suggesties voorleggen.  De eerste kennismaking is altijd ontspannen en ongedwongen, en op basis van je vragen en opmerkingen komen we dan al tot een ruw ontwerp.  Dit ruwe ontwerp wordt op “papier” gezet.

Op basis van jullie wensen maken we een schatting van de duurtijd van het bouwen van jullie website.  Het aantal uren is natuurlijk afhankelijk van je behoefte en wensen, en de complexiteit van de te bouwen site.  Bij Praetoria-Consulting trachten we steeds zo concreet en transparant mogelijk te communiceren hierover.  Indien de bouw van de website minder uren in beslag neemt dan oorspronkelijk begroot in de offerte, worden het aantal gefactureerde uren natuurlijk naar beneden bijgesteld.  Indien er last-minute nieuwe vereisten worden gesteld, of er nog grote aanpassingen gemaakt dienen te worden, kan het omgekeerde natuurlijk ook waar zijn.  Je zal echter steeds van ons een open en eerlijke communicatie mogen verwachten, waardoor je je budget ten alle tijden kan respecteren.