Webdesign

logo_praetoria

Praetoria-Consulting bouwt uw website, met uw stijl, en naar uw wensen.

Uniek ontwerp

Samen met u komen we tot een uniek ontwerp, dit kan volledig “op maat” of vanaf een template.

Gebruiksvriendelijkheid

Uw eigen Content Management Systeem (CMS) moet eenvoudig in gebruik zijn. Wij verzorgen daarom, op uw vraag, de site voor u, of we verzorgen trainingen zodat u dit geheel zelf kunt.

Meer weten?

Contacteer ons dan via de contactpagina of op: info@praetoria-consulting.be. Hieronder tonen we een kort overzicht tussen de Content Management Systemen die wij veel gebruiken.


WordPress

In één zin: WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je HTML of PHP hoeft te kennen.

WordPress wordt veel gebruikt, steeds meer. Op dit moment is het zelfs zo dat 80% van de websites die in de VS gelanceerd worden én een CMS gebruiken op WordPress draaien.

Praetoria-Consulting bouwt uw eigen website, met uw stijl, en naar uw wensen.

Uniek ontwerp

Samen met u komen we tot een uniek ontwerp, dit kan volledig “op maat” of vanaf een template.

Gebruiksvriendelijkheid

Uw eigen Content Management Systeem (CMS) moet eenvoudig in gebruik zijn. Wij verzorgen daarom op uw vraag de site voor u, of we verzorgen trainingen zodat u dit geheel zelf kunt.

 

Joomla!

Joomla!™ is een bekroond Content Management Systeem (CMS), dat de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. De voordelen van Joomla bestaan uit:

  • Gemakkelijk te installeren
  • Eenvoudig website beheer
  • Veilig en stabiel
  • Krachtige gratis en commerciele uitbreidingen (extensies)
  • Veel aanbod aan templates om gemakkelijk de vormgeving van een site te veranderen

 

 

 


Integraties

Wij verzorgen ook verschillende integraties met e-commerce. Binnen WordPress verzorgen wij de WooCommerce integratie.

WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen.

woocommerce

 

VirtueMart

Binnen Joomla! wordt met name Virtuemart gebruikt als e-commerceplatform. Virtuemart is een gratis open source webwinkel component voor Joomla!. Virtuemart is te gebruiken als catalogus of als webwinkel. Een van de grote voordelen van Virtuemart is dat u het net als Joomla!, kunt uitbreiden met veel plugins/modules. Zowel gratis als betaald. Zo kunt u het volledig naar wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een iDEAL module, of aan een pdf facturatie component.

virtuemart

Payment provider

Natuurlijk worden de integraties met verschillende betaaldiensten / payment providers ook gerealiseerd. Dit kan onder andere met Mister Cash, Bancontact, PayPal of IDEAL.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.