ITeas website

Trots op ITeas

Bijna gelijktijdig zijn er twee sites ontwikkeld. Ik zeg bijna, omdat de publicatie van de sites niet zo heel veel uit elkaar liggen. Als je goed kijkt liggen de websites dan ook qua ontwerp heel dicht bij elkaar. En dat heeft een reden natuurlijk. ITeas is het Software Development bedrijf achter Centuria. Er is goed nagedacht om het ontwerp zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Dit om de bezoekers van beide websites een vertrouwd gevoel te geven. Het bedrijf ITeas maakt niet alleen Centuria, maar ook andere, op maat gemaakte software. Zoals wellicht opgevallen is, zijn Praetoria-Consulting en ITeas partners. Dit partnership brengt twee werelden (webdesign en softwareontwikkeling) bij elkaar.

De Website

De website ITeas is leading in het ontwerp van Centuria. De basis is namelijk hetzelfde. Een lichte, snelle en responsieve website. De opbouw van de website heeft duidelijk andere kleuren, wat meer ingetogen. De brug symboliseert een prettige overgang van de ene kant naar de andere kant. De reden waarom er niet voor een fonkelnieuwe, perfect afgewerkte brug is gekozen, is ook simpel. Software is nooit af. Er zijn altijd extra vragen van klanten, verbetering in code, betere functionaliteit. Maar de brug staat ook symbool om altijd naar de overkant te komen. 

Mobiel

Ook op mobiele devices is de site makkelijk te lezen, en zeer herkenbaar. De kracht van deze website ligt hem natuurlijk bereikbaarheid op alle platformen, net zoals de software die ITeas ontwikkelt. We zijn trots op dit resultaat, en trots op de samenwerking tussen Praetoria-Consulting en ITeas.

Toepassingen

Zoals op de website te lezen is, zijn de toepassingen eenvoudig schaalbaar en staan de toepassingen in de Cloud. Praetoria-Consulting is een aanbieder van Centuria Software die door ITeas ontwikkeld is. Daarnaast onderhouden we niet alleen de website, maar ook de infrastructuur achter Centuria. Mocht je meer informatie wensen over een eigen website, of informatie over ITeas / Centuria aarzel dan niet om één van onze bedrijven te contacteren.