wijscoaching home knop en vlak

De afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest met het bouwen van Wijscoaching.nl een zeer leuk, uitdagend en mooi project. We hebben een website mogen bouwen voor een Nederlandse klant. Deze klant, Corien is actief om docenten, leraren en teams allerlei tools aan te reiken om zo effectief mogelijk in een team te kunnen werken. Marnie, (sinds kort ook een Praetoriaanse…) en werkzaam voor MaanZ heeft voor, en met Corien het ontwerp gemaakt. De gebruikte kleuren en stijlen laten ons denken aan een mooie vintage jaren 20 uitstraling. De gekozen kleuren, stijl, buttons en vlakken zijn prachtig vormgegeven.

Ons favoriete framework

De opbouw is gemaakt met ons favoriete framework, en is dus volledig ‘custom’ opgezet. Geen onderliggend gekozen thema, of vertrekkende van een bestaande layout. Deze website is geheel op maat ontworpen. Zowel op Desktop, Tablet en Mobiel zorgen de kleuren, het menu en de verspringende vlakken voor een fijne gebruikerservaring. De website is dan ook bewust eenvoudig gehouden, zodat de boodschap niet mis te verstaan is voor de bezoekers. Het is onmiddellijk duidelijk wat Corien doet en hoe ze haar (potentiële) klanten wilt bereiken. Duidelijke communicatie is natuurlijk enorm belangrijk in haar werk. Dus haar website moet dit absoluut onderbouwen. De menustructuur is dan ook zeer vlak. Vier pagina’s zijn terug te vinden op Wijscoaching.nl. Ook het mobiele menu laat deze eenvoudige en rustige opbouw terugkomen. En natuurlijk in dezelfde kleuren.

wijscoaching contact

Kort & krachtig

Dit is de tweede keer dat Marnie van MaanZ en Praetoria-Consulting samenwerken. Marnie neemt dan ook het visuele en UX (User eXperience) gedeelte voor haar rekening. Praetoria-Consulting bouwt haar design dan zo dicht mogelijk na. Soms moeten er concessies worden gedaan, maar altijd wordt er gecommuniceerd op een open en eerlijke manier. Dit zorgt voor een zeer ontspannen ontwerp en bouwproces. De bouw van de website is eigenlijk relatief kort geweest. Wat natuurlijk ook zeer fijn is voor de klant. Op deze manier heeft Wijscoaching.nl (Corien) zeer snel resultaat. En, zoals altijd is de livegang spannend. Zowel voor de klant als ons. En, altijd valt je dan (als bouwer) toch nog iets op. Gelukkig kunnen we dan nog wat aanpassingen doorvoeren. Kortom, een zeer leuk, kort en krachtig project, met een tevreden klant. Daar gaat ons hartje sneller van kloppen en kunnen we trots zijn op een mooie website.