Selecteer een pagina

Ons Portfolio

Omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden, schrijven we hieronder slechts een korte samenvatting ons portfolio. We nodigen u vooral uit om door te klikken naar de websites zelf, waar u ons werk live kunt bekijken. Beoordeelt u dan verder zelf!
Wij bouwen voornamelijk betaalbare websites voor startende bedrijven en KMO’s. Open en transparant zijn is een troef. 

Portfolio: Pomona

Vakantiewoningen Pomona

Toerisme | Hospitality

Vakantiewoningen Pomona ligt in de zuidelijke regio van Limburg, Haspengouw. Deze streek staat gekend als fruit- en bloesemstreek. Het voornamelijk glooiende landschap leent zich immers bijzonder goed voor fruitteelt en wijnbouw. Daarnaast kent deze streek een rijk historisch verleden en ook daar vind je sporen van terug.

Praetoria mocht voor deze klant een volledig nieuwe website bouwen, inclusief boekingsmodule. Hun getuigenis over onze samenwerking vindt u overigens op de homepage.

Baseball.be / Sharks

Sport, Ontspanning

Sharks baseball club is een baseball / honkbalclub in het mooie Tongeren. Omdat de club meer leden wilde aantrekken en de vorige website niet te uitnodigend werkte, werd aan Praetoria gevraagd om een nieuwe, moderne en aantrekkelijke website op te bouwen, waar ook jongeren hun gading op zouden vinden. Natuurlijk moesten ook de ouders de nodige informatie kunnen terugvinden – zij moeten de jeugd immers naar de club kunnen brengen. Een evenwichtsoefening dus om de inhoud af te stemmen op zowel een jong als minder jong publiek.

 

Portfolio: Sharks Tongeren

Red Baron Garage

Restauratie, Oldtimers

Deze website was voor Praetoria al de tweede opdracht voor Red Baron garage. De eerste website was ook van onze hand. Een modernisering en update was echter noodzakelijk, om ervoor te zorgen dat ook nieuwe klanten hun weg zouden vinden naar de bekende auto-restaurateur. Oude klanten mochten natuurlijk ook de gekende sfeer van hun vertrouwde garage niet kwijtgeraken. Weer een fijne opdracht voor Praetoria!

 

Portfolio: Red Baron Garage

Wilt u ook een website?

Tijdens een eerste afspraak bespreken we uw wensen en uw budget. Vervolgens ontvangt u een transparante offerte. Na akkoord gaan we aan de slag.